Beste borstvergroting kliniek

Waar worden de beste borstvergrotingen uitgevoerd?

Als je een borstvergroting overweegt wil je natuurlijk weten waar je dat het beste kan laten doen. Maar waar en hoe vind je de beste kliniek op het gebied van borstvergrotingen? Gelukkig is er Elsevier Weekblad, die dat elk jaar voor je op een rij zet.

En uit die feiten van Elsevier Weekblad blijkt zonneklaar dat Boerhaave Medisch Centrum voor borstvergrotingen als beste uit de bus komt.

De beste kliniek voor borstvergrotingen

Dr van der Weij die werkzaam is in het Boerhaave Medisch Centrum voert elk jaar meer dan 250 borstvergrotingen uit. Hij begrijpt dat geen twee cliënten (of borsten) hetzelfde zijn, en daarom is hij toegewijd aan het garanderen van een persoonlijke aanpak en ervaring voor elke patiënt. Gespecialiseerd in een borstvergroting en met een passie voor mooie, natuurlijk uitziende resultaten, is Dr van der Weij zeer gewild vanwege zijn expertise en rustige aanpak.

Dr. van der Weij is bekwaam in die methode van borstvergroting die helpt bij het verkrijgen van een natuurlijk gewelfde vormen. Hij moedigt vrouwen aan om drie belangrijke aspecten in overweging te nemen bij het plannen van een borstvergroting:

  1. het kiezen van een bekwame plastisch chirurg die zich comfortabel en ervaren voelt met het uitvoeren van borstvergrotingen;
  2. het selecteren van hoogwaardige implantaten die worden geleverd met een levenslange garantie;
  3. en ten slotte, werken met een team dat garant staat voor excellente zorg. En die excellente zorg kan Dr van der Weij leveren samen met het team van Boerhaave Medisch Centrum.

Boerhaave Medisch Centrum volgens Elsevier de beste borstvergroting kliniek

Het onderzoek bestempelt Boerhaave Medisch Centrum namelijk als beste kliniek van 2019 op het gebied van borstvergrotingen.

Dit is niet zomaar weer een lijstje

Voor dit onderzoek vergeleek Elsevier Weekblad ruim tweehonderd klinieken, die per ingreep minstens honderd patiënten per jaar hebben behandeld. Je begrijpt dus dat tot de beste  behoren een uitslag is waarop wij behoorlijk trots zijn.

Het is voor jou een belangrijk te weten hoe dit onderzoek is aangepakt omdat dit duidelijk maakt hoe betrouwbaar de uitkomsten zijn.

  • Alle klinieken zijn beoordeeld op de organisatie en de uitvoering van de zorg die ze bieden.
  • In totaal is hierbij gebruikgemaakt van 231 gegevens (in vaktaal: indicatoren). Die variëren van de voorlichting die je als patiënt ontvangt voordat je de beslissing neemt om je bij ons te laten behandelen tot het aantal infecties dat na een behandeling optreedt en de nazorg die wij je bieden.
  • Ook is gekeken naar de vraag of klinieken zijn aangesloten bij Zelfstandige Klinieken Nederland. Een kliniek krijgt pas een ZKN-keurmerk als hij aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Een onafhankelijke instantie voert hier jaarlijkse controles op uit. Vanzelfsprekend beschikken wij over dit keurmerk. Als Boerhaave Medisch Centrum voeren wij het ZKN-keurmerk al vele jaren.
  • Lees de uitkomsten Elsevier beste klinieken hier

Deze bevestiging is het team van de Boerhaave Medisch Centrum samen gaan vieren

Dit team laat niks aan het toeval over. Je veiligheid, je wensen en of deze wens wordt vertaald in een goed resultaat staan bij Boerhaave Medisch Centrum en Dr van der Weij altijd voorop. De beoordeling van Elsevier Weekblad bevestigt dat.

Bekijk meer resultaten Borstvergroting Elsevier beoordeling