E-consult met Dr van der Weij door middel van videogesprekken

E-consult middels videogesprek?

Ja om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen werkt Dr van der Weij de komende tijd met e-consulten of ook wel video consulten genoemd. Dit houdt in dat er online, via het patiëntenportaal van Boerhaave Medisch Centrum, een videogesprek zal plaatsvinden met Dr van der Weij die je op deze manier kan zien en horen. Je hoeft voor de afspraak niet naar het Boerhaave Medisch Centrum te komen

Op de dag van het e-consult is het belangrijk dat je een computer of laptop hebt met een video-optie en een goede internetverbinding.

Hoe maak ik een afspraak voor een e-consult met Dr van der Weij?

Je kunt een afspraak voor een e-consult op 2 manieren inplannen namelijk door

  1. Te bellen naar 020-3050030 en te vragen naar een E-consult bij Dr van der Weij. Het is belangrijk dat de consulente dit weet zodat je er zeker van bent dat je bij Dr van der Weij geplaatst zal worden.
  2. Je vult het volgende formulier in en wij nemen contact met je op om een e-consult in te plannen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op voor een E-Consult

Wat gebeurd er nadat ik een afspraak heb gemaakt voor een E-consult?

Nadat er een afspraak is gemaakt zal de consulente je per e-mail een link toesturen om te kunnen inloggen in het Boerhaave Medisch Centrum patiëntenportaal. Zorg dat je voor je e-consult je persoonlijke wachtwoord hebt aangemaakt voor je patiëntenportaal. Voor meer informatie hierover, kan je terecht op www.boerhaave.nl/patientenportaal. Probeer voor het consult al een keer in- en uit te loggen, om te zien of het nieuwe wachtwoord werkt.

Hoe werkt het e-consult met Dr van der Weij?

Op de dag van het e-consult is het belangrijk dat je een computer of laptop hebt met een video-optie en een goede internetverbinding. Het patiëntenportaal werkt helaas niet op uw telefoon of tablet. Zorg er daarnaast voor dat de microfoon aanstaat. Het beste is om een stabiele plek te zoeken, waarbij je je niet hoeft te verplaatsen tijdens het gesprek met Dr van der Weij. Als je wilt dat een familielid of naaste bij het e-consult aanwezig is, mag dat natuurlijk. Die keuze is helemaal aan jezelf maar besef dat het ook heel privé kan zijn. Eventueel is het handig om pen en papier bij de hand te hebben om aantekeningen te kunnen maken. Zoals al aangegeven: Het patiëntenportaal werkt helaas niet op je telefoon of tablet.

Wij verzoeken je om 10 minuten voor aanvang van het consult in te loggen in de omgeving van MijnBoerhaave: https://mijn.boerhaave.nl/. Hier zal de video-oproep van de Dr van der Weij in verschijnen en deze dien je te accepteren. Mocht je problemen hebben met inloggen, is het in de 10 minuten voor aanvang mogelijk om deze problemen op te lossen door contact op te nemen met de kliniek. Dit kan door te bellen naar 020-3050030.

Video uitleg e-consult met Dr van der Weij in Boerhaave Medisch Centrum.

Afronding

Na het e-consult met Dr van der Weij zal er nog een telefonisch consult met de consulente plaatsvinden, waarin praktische zaken worden besproken. Denk hierbij aan kosten, planning en richtlijnen wat betreft de voorbereiding van een eventuele operatie. De consulente zal dan ook de informatie die besproken is met Dr van der Weij beschikbaar maken in je patiëntenportaal. Ten slotte zullen wij later contact met je opnemen om een afspraak voor het lichamelijke onderzoek in te plannen.

Er zal ook nog een telefonisch consult met de consulente plaatsvinden, waarin praktische zaken worden besproken zoals kosten, planning en richtlijnen.

Privacy

Het e-consult zal plaatsvinden via het beveiligde systeem van het eigen patiëntenportaal van Boerhaave Medisch Centrum. Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Het e-consult wordt niet opgeslagen of opgenomen.