Dr. L.P. van der Weij

Als je een plastisch chirurg zoekt, is het belangrijk om in je keuze met een aantal dingen rekening te houden. We zetten ze voor je op een rij.

Hoe zoek je een chirurg met ervaring?

Het is belangrijk dat de behandeling die je wenst wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg met gedegen ervaring op dit gebied. Ga dus na hoe lang de chirurg actief werkzaam is als plastisch chirurg én als esthetisch plastisch chirurg. Dit zijn twee verschillende aandachtsgebieden. Vraag ook hoe vaak hij de behandeling al heeft uitgevoerd.

Dr Leo Peter van der Weij is 25 jaar plastisch chirurg en 20 jaar full-time actief als esthetisch plastisch chirurg.– zorg ervoor dat je regisseur bent van je eigen begandeling.

Hoe zoek je een chirurg met focus?

zorg ervoor dat je een plastisch chirurg zoekt die gekozen heeft voor esthetische plastische chirurgie

De markt voor esthetische plastische chirurgie groeit. Dit maakt het aantrekkelijk voor plastisch chirurgen om de esthetische plastische chirurgie “erbij” te doen naast een reguliere praktijk in een ziekenhuis.

Dit is niet de keuze van dr van der Weij. Hij heeft er bewust voor gekozen om zich volledig te richten op de esthetische plastische chirurgie. – Dr van der Weij is van mening dat jij als patient deze focus verdient.

Elke vorm van nascholing die hij doet – of het nu om een congres gaat of het bijhouden van de wetenschappelijke literatuur – is gericht op esthetische chirurgie.

Zo weet je zeker bij Dr van der Weij dat je te maken hebt met een chirurg die ervaren, up to date en goed geïnformeerd is op het gebied van esthetische chirurgie.

Als je een plastisch chirurg zoekt, is het belangrijk om in je keuze met een aantal dingen rekening te houden. We zetten ze voor je op een rij.

Ervaring

Het is belangrijk dat de behandeling die je wenst wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg met gedegen ervaring op dit gebied. Ga dus na hoe lang de chirurg actief werkzaam is als plastisch chirurg én als esthetisch plastisch chirurg. Dit zijn twee verschillende aandachtsgebieden. Vraag ook hoe vaak hij de behandeling al heeft uitgevoerd.

Dr Leo Peter van der Weij is 25 jaar plastisch chirurg en 20 jaar full-time actief als esthetisch plastisch chirurg.

Focus en Commitment

De markt voor esthetische plastische chirurgie groeit. Dit maakt het aantrekkelijk voor plastisch chirurgen om de esthetische plastische chirurgie “erbij” te doen naast een reguliere praktijk in een ziekenhuis.

Dit is niet de keuze van dr van der Weij. Hij heeft er bewust voor gekozen om zich volledig te richten op de esthetische plastische chirurgie. Elke vorm van nascholing die hij doet – of het nu om een congres gaat of het bijhouden van de wetenschappelijke literatuur – is gericht op esthetische chirurgie. Zo weet u zeker dat u te maken hebt met een behandelaar die ervaren, up to date en goed geïnformeerd is op het gebied van esthetische chirurgie.

Esthetische plastische chirurgie is voor Dr van Weij niet gewoon werk, het is zijn passie. Hij is van mening dat u als patient deze commitment verdient.

Passie

Als je een behandeling overweegt, zal je vele vragen hebben zoals. Hoe goed is de chirurg van mijn keuze  in de behandeling die je overweegt? Je wilt natuurlijk dat hij de vaardigheid heeft die hij zegt te hebben. Is esthetische plastische chirurgie dus echt zijn exclusieve focus, of is dit slechts een nevenactiviteit voor hem? 

Voor Dr van der Weij is esthetische plastische chirurgie een passie. Daarom opereert hij al 20 jaar fulltime uitsluitend cliënten die esthetisch plastische chirurgie wensen. Dit geeft hem een schat aan  ervaring op het gebied van de behandeling die u wenst. Elke behandeling is voor hem weer een nieuwe uitdaging. En de passie die hij hiervoor heeft, zal je merken tijden het consult en zien aan het eindresultaat.

– Ervaar zijn ervaring

Veilig

Dr van der Weij werkt voor alle esthetische chirurgische behandelingen in hoogst gekwalificeerde operatiekamers die voldoen aan de strengste hygiëne-eisen. De  OK-faciliteit van het Boerhaave Medisch centrum voldoet aan strenge certificatie-eisen. Sommige behandelingen, zoals een face/halslift of buikwandcorrectie, vereisen een overnachting om te waken over je veiligheid.

Comfortabel

Je uiterlijke verschijning is je veel waard, maar esthetische ingrepen zijn hoe dan ook kostbaar. En je moet het vertrouwen krijgen dat hij de juiste persoon is om de ingreep uit te voeren.

Daarom is het van groot belang dat je het consult aangaat bij die chirurg die je ook echt gaat opereren. 

Volledige informatie 

Dr van der Leo Peter van der Weij is werkzaam in het Boerhaave Medisch Centrum. Voor volledige informatie over alle behandelingen uitgevoerd door Dr van der Weij in het Boerhaave Medisch Centrum verwijzen wij je graag naar de Boerhaave Medisch Centrum website.  De teksten op de site van Boerhaave Medisch Centrum zijn leidend voor de actuele informatie

Meer info

1978 – 1985

 • Studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam

1985 – 1988

 • Algemene Chirurgie Opleiding in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein

1989 – 1992

 • Plastische Chirurgie Opleiding in het Academisch Ziekenhuis Nijmegen

1992 – 1996

 • 4 jaar staflid afdeling Plastische en Reconstructieve Chirurgie in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam Dijkzigt

1995

 • Promotie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen

1996 – 1997

 • Plastisch Chirurg Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem

1997 – 2008

 • Fulltime werkzaam als Plastisch Chirurg in Kliniek Klein Rosendael

2008 – 2010

 • Part time Plastisch Chirurg CosmeSurge in Dubai VAE en Abu Dhabi VAE

2009 – 2011

 • Plastisch Chirurg in Kliniek Esthégi

2009 – heden

 • Plastisch Chirurg in Boerhaave Medisch Centrum
 • Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVH)
 • Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
 • Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
 • Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie

BIG-nummer: 29024883901

Op 25 april 1995 is hij gepromoveerd aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen. Zijn proefschrift behandelt een nieuwe methode van zenuwherstel. De volledige titel van zijn proefschrift luidt: Peripheral nerve elongation by laser Doppler flowmetry controlled expansion.

Uit ervaring weet Dr van der Weij dat vrouwen meer tevreden zijn over het eindresultaat als ze van tevoren goed zijn voorgelicht over de borstvergroting. Met die reden is het boek geschreven: “U overweegt een borstvergroting – Goed geïnformeerd naar de plastisch chirurg”
Het boek omschrijft de verschillende fasen van de keuze tot een borstvergroting tot en met het herstel.

Dr Leo Peter van der Weij is al 25 jaar plastisch chirurg en heeft er 20 jaar geleden bewust voor gekozen om zich volledig te richten op de esthetische plastische chirurgie.
Elke vorm van nascholing – of het nu om een congres gaat of het bijhouden van de wetenschappelijke literatuur – is gericht op esthetische chirurgie. Zo weet u zeker dat u te maken hebt met een behandelaar die ervaren, up to date en goed geïnformeerd is op het gebied van esthetische chirurgie.

Esthetische plastische chirurgie is voor Dr van Weij niet gewoon werk, het is zijn passie. Hij is van mening dat u als patiënt dit commitment verdient.

Let’s Get Started

Boek nu een vrijblijvend consult

Wij zijn elke dag bereikbaar van 7.00 uur tot 22.00 uur.

CONTACT Formulier 020-3050030

Boerhaave Medisch Centrum
Dintelstraat 60 (route)
1078 VV Amsterdam