natuurlijk resultaat

heel natuurlijk resultaat. De dokter heeft goed geluisterd naar mijn wensen . aanrader !

R / Neuscorrectie

unieke ervaring. Goed geinformeerd over de behandeling. De dag van de operatie ben ik goed geholpen! Zeker een aanrader. Super blij en zeer tevreden over het resultaat

Amber / Borstvergroting

dr van der weij neemt al je zorgen weg

Er wordt goed naar je wensen geluisterd en de tijd voor je genomen. Ik zou bij twijfel een consult inplannen met Dr. van der Weij en hij neemt al je zorgen weg.

Floor / Borstvergroting

Ik heb een facelift / hals-lift bij Dr. van der Weij laten doen. Ik ben zeer tevreden met mijn jongere uitstraling en frisse blik. Ma maar 3 maanden littekens zijn bijna niet meer zichtbaar! Complimenten aan Dr. van der Weij en zijn team.

Claudiaan / Facelift

Het consult was een verschil van dag en nacht met dan in het … Hier kreeg ik persoonlijk en onderbouwd advies. Alles verliep zo professioneel dat er geen reden was tot ongemakkelijkheid en ook het herstel viel me goed..

Suzanne / Borstvergroting

zeer professionele kliniek

Heel blij met het resultaat en perfect advies gekregen over het aantal CC. De arts is absoluut aan te raden!

Lindsey / Borstvergroting

Zeer professionele kliniek, erg duidelijk wat er ging gebeuren op de dag van de operatie en geen last bij het herstel. Ik zou iedereen deze kliniek aanraden!

Niky / Borstvergroting

Vriendelijk en professioneel. Ik ben erg blij met het resultaat. het was vanaf week 1 al een groot verschil. Over de hele behandeling ben ik zeer tevreden!

Marit / Neuscorrectie

Ik heb de juiste informatie gekregen

Het is een zeer goede kliniek met ervaren artsen. Ik heb de juiste informatie gekregen en het gevoel was gelijk goed. Zeer tevreden over het resultaat. Complimenten voor de arts en het team.

Mariska / Borstlift

De kliniek bied uitstekende service que afspraken maken en de accommodatie enz. De arts beloofde een opfrisser voor heel gezicht en hals, met een natuurlijke uitstraling. Deze belofte is 100% waargemaakt.

Masha / Facelift

duidelijke uitleg

Mommy makeover enigszins pittig herstel. Ontzettend blij met het resultaat. Blij met deze stap. nog nooit zo zeker gevoeld dus was all pijn en hersteltijd waard.

Nathalie / Mommy Makeover

Snelle en professionele behandeling, tevreden over het resultaat na 4 maanden! Zou het iedereen aanbevelen. Heel natuurlijk! Maar wil je echt weer een hoge lift laat je goed informeren. Ik heb de benelli lift maar had achteraf toch liever de normale lift gedaan.

Rifka / Benelli Borstlift

Super tevreden, prachtig resultaat, heel blij!

I / Facelift

Prettig ontvangst, duidelijke uitleg over procedures, er wort de tijd voor je genomen, vriendelijk personeel, professionele indruk, gebouw en inrichting doet rustig en schoon aan.

Iris / Borstprothesewissel

I am very happy about my new nose. The doctor did a very good job. I feel more beautiful and have more self confidence about myself.

V / Neuscorrectie

Er word goed naar je geluisterd wat je wensen zijn en passend advies gegeven. Telefonisch goed bereikbaar, altijd vriendelijk, snelle reacties en antwoorden op je vragen. Ik ben ontzettend tevreden. Het is zoals ik het wilde.

Sabrina / Borstvergroting

Ontzettend tevreden en blij